• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen
  • Volg ons ook op Instagram: @ollienbeer

Ontvang 15% korting op de verjaardagsoutfit van jouw kind!

 

Het blijft een mijlpaal, weer een jaar voorbij! Een verjaardag is natuurlijk één van de belangrijkste dagen voor jouw kind en jouw familie. Wij vinden het dan ook leuk om jouw kind in het zonnetje te zetten door 15% korting op zijn of haar verjaardagsoutfit te geven! 

 

Hoe werkt het?

Laat in de winkel het paspoort/ID-kaart/geboortekaartje van jouw kind zien. Is jouw kind binnen 1 maand (30 dagen) jarig dan ontvang je 15% korting op een mooie verjaardagsoutfit. Wij verrekenen de korting bij de kassa op het totaalbedrag van de outfit. De korting is in te leveren t/m de dag dat jouw kind jarig is en is eenmalig geldig. 

 

Wil je graag online bestellen met korting? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons een mail naar info@ollienbeer.nl met daarin een foto van de geboortedatum van jouw kind (dit mag een gedeelte van het paspoort/ID-kaart of geboortekaartje zijn). Wij sturen je dan een unieke kortingscode toe. 

 

Wat mag je kopen met korting?

Je mag de outfit stylen zoals jij het wil. Hier horen hoedjes, klemmetjes, sokken, haarbanden en slofjes ook bij. De items die niet meedoen zijn zwemkleding, speelgoed, verzorgingsproducten en schoenen. Wij verkopen merken als Konges Sløjd, Lil' Atelier, Yuki Kidswear, Play Up, Ammehoela en Babyclic.  

 

Belangrijk: de korting is alleen bedoeld voor het jarige kind, niet voor de items van andere kindjes. De korting is niet geldig in combinatie met SALE en andere kortingscodes.